DE GOUDEN KLASSIEKERS voor beginners

Basiscursus (De Gouden Klassiekers)

(swing, jive, tango, merengue, Latijnse dansen, …)

Heb je dat gevoel ook? Je bent op een feest en hebt wel zin om de dansvloer op te vliegen, maar bent bang om af te gaan …

Kom op deze basiscursus af en maak het partybeest in je los! Ons team professionele lesgevers leren je spelenderwijs de wals, tango, cha-cha-cha, swing, salsa, … aan.

De dansvloer wordt jouw “place-to-be”

Deze lessenreeks  is de ideale vertrekbasis voor het maken van een uniek en persoonlijke openingsdans

Wanneer?

De lessen gaan wekelijks door op dezelfde dag en uur als deze eerste lessen. Alle lessen duren anderhalf  uur. Deze eerste week kunnen de lessen vrijblijvend gevolgd worden. Graag aanmelding en registratie aan de receptie voor de aanvang van de les.

DE GOUDEN KLASSIEKERS  voor beginners
(jive, wals, tango, Latijnse dansen,swing, salsa,  …)

Het basisprogramma voor dansparen

maandag         21.00 – 22.30 uur            Start vanaf 20 januari

Lesgeld: 150 EUR per persoon

Lesgeld

De lessen (28 in totaal) lopen door, verdeeld in 2 reeksen, van september 2019  tot in mei 2020. In januari 2020 wordt opnieuw ingeschreven voor de tweede reeks en er starten ook cursussen voor nieuwe  beginners .

Het lesgeld is 150 € per persoon per reeks.

Speciale prijzen indien je meerdere cursussen volgt. Vraag info.

Info en inschrijvingen

Voor info en advies kun je ons steeds bereiken op 050 382079 of met het formulier CONTACT op deze website. Inschrijven kan vanaf NU met het formulier INSCHRIJVEN . Het lesgeld wordt in de dansschool betaald  (cash of met bankkaart) of via overschrijving op BE75 7380 1322 4051 van Dansen Rose De Leyn

De inschrijving voor een danscursus geeft recht op een teruggave door je ziekenfonds. Download op hun website het formulier, vul het in en bied het aan in de dansschool ter ondertekening.