TIKTOK CLASS

Verover het sportveld!

Dit is puur dansen op de meest actuele songs en met een choreografie, zoals je die ziet op alle grote spektakels.

Vervoeg ons team en sta binnenkort tussen duizenden toeschouwers centraal op het veld van onze grootste sportclubs . We zijn vaste waarden bij Cercle Brugge en Club Brugge en worden overal gevraagd voor het uitvoeren van flashmobs.

Geen danservaring nodig, maar graag dansen en gevoel voor ritme. We zorgen voor een gepaste opleiding. Voor een goed en vlug resultaat is het aanbevolen voor een bijkomende danscursus in te schrijven om voldoende vloervastheid te verwerven.

Wanneer?

De lessen  starten vanaf  maandag 9 september en gaan wekelijks door op dezelfde dag en uur als deze eerste lessen tot einde mei 2025. Alle lessen duren één uur. 

Graag aanmelding en registratie aan de receptie bij je eerste bezoek aan de dansschool voor de aanvang van de les.

Wie inschrijft voor Tik Tok raden we aan  ook nog een tweede cursus uit ons programma te volgen. Indien weinig of geen danservaring is de les  Clip Dance het uur erna aanbevolen om de nodige danservaring op te doen.

TikTok class       dinsdag         17.15 -18.15 uur                vanaf 10 jaar

Clip dance            dinsdag         18.15 – 19.15 uur              vanaf 10 jaar

Lesgeld

300 euro  voor een dansjaar (=  van sept. 2024 tot eind mei  2025) of 165 euro per half jaar .

Als bijkomende inschrijving slechts 190 euro voor een dansjaar of 95 euro per half jaar.

 

BETAAL TIJDIG .

Vanaf 1 oktober is de cursusprijs 320 euro voor een dansjaar of 170 euro per half jaar. Zie onze PRIJSLIJST.

Info en inschrijvingen

Voor info en advies kun je ons steeds bereiken op 050 382079 of met het formulier CONTACT op deze website. Inschrijven kan vanaf NU met het formulier INSCHRIJVEN. Het lesgeld wordt in de dansschool betaald  (cash of met bankkaart) of via overschrijving op BE75 7380 1322 4051 van Dansen Rose De Leyn

.

De inschrijving voor een danscursus geeft recht op een teruggave door je ziekenfonds. Download op hun website het formulier, vul het in en bied het aan in de dansschool ter ondertekening.