FORMATIETEAMS & COMPETITIE

Sportief dansen!

In een formatieteam wordt er voortdurend gewerkt aan drie pijlers: kracht, techniek en groepssynchronisatie. Dit is nodig om met de nodige doorzetting tot een goed resultaat te komen bij deelname aan danscompetities en andere optredens.

Voor jongeren die reeds enkele jaren dansles gevolgd hebben en die meerdere uren per week willen komen dansen en oefenen om uit te blinken op competities en demonstraties. Alleen toegelaten na auditie. Indien interesse, vraag info. We helpen je graag.

Wanneer?

De lessen  starten vanaf  maandag 12 september en gaan wekelijks door op dezelfde dag en uur als deze eerste lessen tot zondag 21 mei 2023.. Alle lessen duren één uur. Nieuwe kandidaten (met danservaring) nemen vooraf contact op met het formulier CONTACT

Graag aanmelding en registratie aan de receptie bij je eerste bezoek aan de dansschool voor de aanvang van de les. 

Samen met de formatietrainingen (dag en uur hieronder) hebben de formatieteams een opgelegd lessenprogramma van meerdere uren  les per week. Vraag info.

DANCE MANIA  Junior disco formatie (°2007-2010)
maandag 18.45 uur   en
zaterdag 14.15 uur (1 1/4  uur les)
   
OVERDRIVE Adult disco formatie (°2006 en vroeger)
zaterdag 17.30 uur
   
NO FEAR en UNBEATABLE  Disco Small groups (Juniors & Adults)  
woensdag 19.30 uur
   
SOLO’s & DUO’s  Geleide Competitietraining 
vrijdag 18.30 uur

IN OPRICHTING

We starten vanaf dit jaar met een competitieteam voor JAZZ & MODERN onder leiding van Agar Dedeene, finaliste van SYTYCD. 2010. We aanvaarden nog nieuwe kandidaten met voldoende niveau. Zich aanmelden  info@rosedeleyn.be met cv.

De repetitielessen  starten op vrijdag 16 september van 20.45 ,tot 22.00 uur in de danszaal van het Xaverianen Sportcomplex

Voor info & inschrijving; info@rosedeleyn.be 

WE NEMEN DEEL AAN DE  COMPETITIES VAN BULDO-FDSF , DANSSPORT VLAANDEREN en DANCE WAVES.

Lesgeld

290 euro  voor een dansjaar (=  van sept. 2022 tot einde mei 2023) of 160 euro per half jaar .

Als bijkomende inschrijving slechts 180 euro voor een dansjaar of 90 euro per half jaar. (> 40 % korting!!!)

 

SCHRIJF TIJDIG IN.

Vanaf 1 oktober is de cursusprijs 310 euro voor een dansjaar of 165 euro per half jaar. Zie onze PRIJSLIJST.

Info en inschrijvingen

Voor info en advies kun je ons steeds bereiken op 050 382079 of met het formulier CONTACT op deze website. Inschrijven kan vanaf NU met het formulier INSCHRIJVEN . Het lesgeld wordt in de dansschool betaald  (cash of met bankkaart) of via overschrijving op BE75 7380 1322 4051 van Dansen Rose De Leyn. 

De inschrijving voor een danscursus geeft recht op een teruggave door je ziekenfonds. Download op hun website het formulier, vul het in en bied het aan in de dansschool ter ondertekening.