Dansen Rose de Leyn presenteerde op zaterdag 5 november 2016 een pianorecital in aanwezigheid van de Algemeen Directeur van het Concertgebouw Katrien Van Eeckhoutte en THE KEYS promotor Peter Poppe.

Jonge bruisende talenten werden voorgesteld: de pianist Alexander Declercq, de cellist Pieterjan Van Daele en de zangeressen Valerie De Kempe en Natalia Ivanova. De voorstelling werd opgefleurd met ballet door lesgroepklassiek ballet Bop de piano uitvoering van de Mondscheinsonate van Beethoven in een choreografie van hun balletleraar Jeroen Hofmans, ex-eerste solist van Het Ballet van Vlaanderen.en met modern jazz door de danscompagnie van de dansschoolin een choreografie van jazz lerares Paolo Rojas, die met Kjeld De Vilder, leerling van de dansschool, Ver-bonden, eenchoreografie modern van Leen Stekelorum, op Free Love van Freddie Mercurie danste. Van een uitermate stil, sereen begin tot aan het einde met als climax een daverend warm applaus.

Wijnen van Feys Van Acker en lekkere hapjes verzorgd door La Muse de Marcel konden als afsluiter niet ontbreken aan deze schitterende avond. Wie durfde kon zich in de latere avonduren nog aan een danspasje wagen met een swing of salsa op de dansvloer. We kijken uit naar een vervolg met nog meer muziek, zang en dans. Dansen Rose de Leyn is gewoon de top.